Op zoek naar personeel?

Zoekt u vakbekwaam personeel voor het uitvoeren van een groot project? Of bent u vanwege een te verwachten piek in uw productie op zoek een medewerker die u onmiddellijk kunt inzetten? Voor een korte of wellicht iets langere periode, maar (nog) niet met de intentie om deze medewerker een vast contract aan te bieden? Dan is Krekels de organisatie die u kan helpen.

David: “Krekels streeft ernaar om flexibele maatwerkoplossingen aan te bieden voor al uw personeelsvraagstukken”. Wij gaan niet alleen op zoek naar de juiste medewerker, maar we denken ook mee over de voor uw organisatie juiste manier van ‘recruteren’. Wenst u iemand in dienst te nemen als uitzendkracht, op basis van detachering of medewerker pay-roll, dan hebben wij een pasklare oplossing voor u.

Met onze jarenlange en internationale ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise en servicegerichtheid. Onze gekwalificeerde consulenten en intercedenten hebben ruime ervaring in het oplossen van tijdelijke of structurele personeelsbehoeften. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de evolutie en de complexiteit van de arbeidsmarkt.

Onze consulenten worden regelmatig bijgeschoold om snel in te kunnen spelen op de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt m.b.t. fiscaliteiten en sociale wet- en regelgeving. Deze informatie delen ze overigens niet alleen met u. Ook de uitzendkrachten worden up-tot-date geïnformeerd over hun rechten en plichten inclusief het grensoverschrijdend en internationaal werken.