Vacatures

Op basis van je CV kan David Krekels kijken wat hij op korte termijn voor je kan betekenen. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf direct reageren op een openstaande vacature.

Bij concrete functies, op zowel vaste als tijdelijke basis, die aansluiten bij je achtergrond en ervaring nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Mocht er geen concrete functie beschikbaar zijn, dan nemen we je graag op in onze lopende file. Door voorafgaand telefonisch contact inventariseren wij jouw wensen en interesses. Na inschrijving word je op de hoogte gehouden van functies die voor jou interessant kunnen zijn.

Tijdens het informatieve gesprek gaan wij in op jouw achtergrond, wensen en ambities, alsmede op de concrete mogelijkheden die er op dat moment liggen. Wij informeren daarbij uitgebreid over passende functies. Aangevuld met eventuele opgedane ervaringen van onze interim consultants.

Je wordt voorgesteld indien je dat zelf hebt aangegeven en je profiel goed aansluit op de vacature. Op basis van een kandidaatsprofiel waarin naast het curriculum, ook de getoetste competenties staan opgenomen. Wij houden je continue op de hoogte van het verloop van procedures. En zorgen voor een professionele afwikkeling. Ook indien het niet tot een plaatsing komt.